NTC licence i centri

NTC licence

Specijalan program jednogodišnjeg licenciranja privatnih predškolskih i školskih ustanova omogućava svakodnevnu primjenu naše metodologije. U suradnji sa NTC stručnim timom, odgojiteljima je poslije završenog seminara omogućena praktična primjena NTC aktivnosti uz uzajamnu suradnju koja obuhvaća: supervizijsko praćenje rada, konzultacije, primjenu novo naučenih stvari i kontrolu kvaliteta primjene programa.

Dvosmjerna komunikacija i praćenje primjera iz prakse daju poseban doprinos stalnom usavršavanju rada s djecom. Uspješna sinergija i zadovoljstvo djece i roditelja, osnovni su preduvjeti za produženje licence nakon 12 mjeseci.

NTC centar

Ovo je najviši nivo primjene NTC programa.


U NTC centrima naš stručni tim organizira radionice za djecu (edukativne, sportske i muzičke). Program koji se provodi na radionicama osmišljen je od strane autora Ranka Rajovića i koautora Uroša Petrovića i uniforman je u svim državama u kojima se provodi. Za sada NTC centri postoje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori i Srbiji.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram