Politika privatnosti

Ko smo mi?

Naša web adresa je: https://ntchrvatska.com.

Koje lične podatke, i zašto, prikupljamo?

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na našim objavama mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako bismo lakše detektirali spam, to jest neželjene poruke.

Moguće je da će šifrovan string kreiran od vaše e-pošte (tzv. hash) biti dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika će biti javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Kontakt forme

Kada popunite obrazac za kontakt na našoj web stranici koji traži vašu adresu e-pošte, istu čuvamo kako bismo mogli da vam odgovorimo na upit.

Ako se prijavljujete za naš oglasnik, vaša e-adresa će biti sačuvana na našem serveru kako bismo vam mogli poslati vijesti.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web stranice.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ugrađeni (embedded) sadržaj sa drugih sajtova

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (na primjer video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu stranicu.

Ove stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na njihovoj stranici.

Analitika

S kim delimo vaše podatke

Komentari ostavljeni na objavama mogu biti provjereni kroz automatske usluge za otkrivanje neželjenih poruka.

Ne delimo vaše osobne podatke sa drugim licima.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Kada napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Vaše kontakt podatke čuvamo dok se ne odjavite od primanja newslettera.

Koja prava imate nad vašim podacima

Ako ste nas kontaktirali putem kontakt forme ili se prijavili na newsletter,  ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili.

Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Kontaktirajte nas na hrvatska@ntcucenje.com ukoliko želite zatražiti brisanje svih osobnih podataka.

 

 

 

 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram