NTC proizvodi

Kako da učenje postane igra: Djeca zarobljena u virtualnom svijetu

Predavanje i radionica - dr. Ranka Rajovića "Kako da učenje postane igra: Djeca zarobljena u virtualnom svijetu" će se održati u srijedu, 29. studenog 2023. od 17 do 20.30 sati u hotelu Park Plaza-Histria na adresi Verudela 17, 52100 Pula.

Kupovina karata: eventim.hr

Prodajna mjesta:

BP PETROL CRODUX PULA, MUTILSKA 5214
MUTILSKA ULICA 58, 52100 Pula
Turistička agencija Albatours
Premanturska cesta 14, Pula, Hrvatska, 52100 Pula
Exclusive Change- mjenjačnica, Pula Kaufland
43. Istarske divizije, Pula, Hrvatska, 52100 Pula
Tisak Media Pula
Flanatička 1, Pula, Hrvatska, 52 100 Pula
BP PETROL CRODUX PULA, ŠIJANA
CESTA PREKOM.BRIGADA 40, 52100 Pula
Activa travel Istra d.o.o.
Scalierova 1, Pula, Hrvatska, 52100 Pula
Exclusive Change Pula City Mall
Ul. Rimske centurijacije 101, Pula, Hrvatska, 52100 Pula

Kako igrom uspješno razvijati djetetov IQ

Rano djetinjstvo je osnova za daljnji intelektualni razvoj djeteta, a autor u knjizi predlaže brojne dnevne aktivnosti koje potiču dječji mentalni razvoj prije ulaska u osnovnu školu.

Više na harfa.hr

IQ djeteta - briga roditelja

Ova je knjiga nastala u želji da potaknemo našu djecu da u što većoj mjeri dosegnu svoje biološke potencijale. Činjenica je da inteligencija ne ovisi samo o broju živčanih stanica (genski potencijal), već i o broju veza među neuronima. Razdoblje do sedme godine života najdragocjenije je za formiranje novih veza.

Više na harfa.hr

Branko i Stanko u svijetu atoma

Knjiga na izniman način prikazuje kako se kompleksne i katkad teške lekcije za učenike osnovne škole mogu prikazati na jednostavan i zabavan način. Zanimljiva je i djeci i odraslima,l laka za čitanje, s puno riječi koje se rjeđe koriste tako da objedinjuje nekoliko stvari: kreativnost, učenje osnovnih pojmova iz kemije, učenje osnovnih NTC tehnika koje zagovaraju učenje kao oblik igre, istraživanja, razmišljanja, zaključivanja i pronalaženja novih stvari.

Vuk i Nemanja godinama su pratili i učili NTC metode, odrastali su uz Gospodare prstenova i Zagonetne priče te napravili nešto novo i originalno.

Knjiga će imati i svoju praktičnu vrijednost jer postoji potreba za ovakvim načinom pripovijedanja budući da djeca pokazuju sve veći otpor prema školi. Učenje napamet je stresno, gradivo je sve obimnije, učenici sve rjeđe čitaju lektiru … Sve su to jasni pokazatelji da moramo mijenjati pristup u radu s njima. Učenje mora biti poput igre u kojoj učenici usput i nenametljivo uče, saznaju, razmišljaju i tako lakše pamet i povezuju naučeno.

dr. Ranko Rajović – autor NTC programa

Više na harfa.hr

NTC radna bilježnica

NTC radna bilježnica pomaže pri razvoju misaonih klasifikacija, serijacija i asocijacija.

Program NTC učenja nastao je kao plod dugogodišnjih istraživanja u području razvoja kreativnog učenja i razmišljanja.

Više na harfa.hr
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram